training & coaching

Brinkhof Bemiddeling & Advies geeft coaching en trainingen in groepsverband of individueel. Onze insteek daarbij is steeds het bereiken van een win-win-situatie. Want wanneer uzelf en uw team in hun kracht staan, kunnen bergen verzet worden.

 

Brinkhof Bemiddeling & Advies helpt u bij het maken van keuzes binnen uw loopbaan. Welke kansen zijn er en welke middelen bent u daarvoor nodig? Het kan ook gebeuren dat u terechtkomt in een situatie waarmee u niet goed raad weet. Ook dan kan een coaching traject of gerichte training van onschatbare waarde zijn.

Het andere denken

Het roer is om in overheidsland. De nieuwe ambtenaren, adviseurs en bestuurders streven naar een betere samenleving, meer verantwoording voor de burgers en minder overbodige bureaucratie. Toch valt het voor de gevestigde orde niet altijd mee om oude gewoontes af te schudden en vol vuur de nieuwe dienstverlenende rol op te pakken.

 

Brinkhof Bemiddeling & Advies ondersteunt u als overheden bij burgerparticipatie en overheidsparticipatie en leert ambtelijke organisaties wat en hoe zij los kunnen laten. Wij begeleiden gemeenteraden en colleges van B&W bij de politieke vertaling van beleid naar uitvoering en sorteren samen met u voor op de ontwikkelingen binnen het omgevingsrecht en participatie trajecten.

“De juiste keuzes vormen de weg naar het succes.”