ons team

Ilona

ilona lagas

Adviseur / Coach / Dagvoorzitter

Ilona Lagas is een mensenmens. Het coachen en enthousiasmeren van mensen zit haar in het bloed. Als netwerker met een brede interesse in mensen en zaken, brengt ze waar mogelijk de juiste mensen en bedrijven met elkaar in contact om hen te helpen een win-winsituatie te creëren. Als dagvoorzitter weet zij deelnemers in hun kracht te zetten en is zij in staat uw programma boeiend en levendig te laten verlopen. Zij adviseert op het gebied van processen in de ruimtelijke ordening en begeleidt teams en individuele mensen bij loopbaan- en studiekeuzes. Daarnaast ondersteunt ze bedrijven in hun contacten met de verschillende overheden.

Leo

Leo Elfers

Mediator

Dat klokken er verschillend uitzien is geen probleem, als ze maar dezelfde tijd aangeven. Bij conflictbemiddeling  geldt volgens Leo Elfers precies hetzelfde. Het is een kwestie van de klokken gelijk zien te krijgen, ook al is de één een kerkklok en de ander een polshorloge.  

Leo heeft een jarenlange expertise als mediator, schooldirecteur, wethouder en was 27 jaar burgemeester in onder meer de gemeenten Dalfsen, Steenwijkerland en Oldenzaal. Hij was gedurende 5 jaar extern projectmediator bij de provincie Overijssel en bestuurlijk actief op het gebied van gezondheidszorg, landinrichting, energie- en waterbedrijven. Hij heeft ervaren dat uiteindelijk in ieder geschil, hoe complex ook, een oplossing schuilt die voor alle partijen acceptabel is.

koopman

John Koopman

Coach / Facilitator

John Koopman is drummer, weliswaar niet van beroep, maar hij maakt in zijn professie als adviseur, coach en facilitator graag gebruik van die vaardigheid: ondersteunen, luisteren naar de andere spelers, vooropgaan in het ritme aangeven en vasthouden tot het eind. Gewerkt bij diverse overheden, waaronder de provincie Overijssel, in rollen als project- en programmaleider, en als adviseur van het politieke bestuur. Na een burn-out zo’n vijftien jaar geleden  - ‘ik zou het iedereen gunnen’ - meer diepte gevonden bij zichzelf én bij anderen. En dat leidt tot een levenservaring die zich uitbetaalt in vaardigheden zowel op de inhoud als in de relatie.  John helpt anderen, individueel en als groep  - team, afdeling, bedrijf - hun weg te vinden én hun doelen te verzilveren en hij brengt verbinding tussen verschillende belangen.

clazinus netjes

Clazinus Netjes

Manager / Bestuurder

Met zijn ervaring binnen overheden, het bedrijfsleven, het onderwijs en in de politieke en bestuurlijke omgeving, weet Clazinus Netjes te inspireren tot slimme oplossingen. Een bruggenbouwer en netwerker die altijd kansen ziet en mensen en kennis op het snijvlak van het onderwijs, de overheden en de ondernemers met elkaar verbindt. Daarbij maakt hij gebruik van zijn oplossingsgerichte juridische achtergrond. Clazinus is een enthousiaste allrounder die ervaring heeft als project- en procesmanager, beleidsadviseur, directeur, bestuurder en commissaris.

 

Rien4

Rien de Jonge

Adviseur / Coach

In zijn veelzijdige managementloopbaan binnen bedrijfsleven, de overheid en het ondernemerschap, richt adviseur/coach Rien de Jonge zich vooral op management en ontwikkeling van talent.

Met zijn scherpe analytisch vermogen kan hij snel anticiperen op krachten die spelen in situaties op de werkvloer of binnen management of bestuur. Met zijn creatieve geest denkt hij gemakkelijk buiten de kaders en weet ratio en gevoelselementen op zo’n manier te verbinden, dat zijn cliënten daardoor tot verrassende inzichten komen.

Rien de Jonge adviseert managers in organisatie- en veranderprocessen. Het behoud van menskapitaal staat bij hem centraal. Het tijdig bijsturen in veranderprocessen is daarbij essentieel. Dat kan soms ook het ontwikkelen van nieuw perspectief inhouden.

Als ambities en belangen van mens en organisatie samenvloeien, worden doelen behaald.

 

lagas-117.446x446x14

Marijke Lagas

tekstschrijver

‘De eerste zin is een daalder waard. Die zin moet een uitnodiging zijn om verder te lezen. Het moet de nieuwsgierigheid van de lezer wekken.’ Marijke Lagas is een enthousiaste en creatieve tekstschrijver. Ze weet de lezer te raken zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. Een persoonlijke touch heeft de voorkeur, maar een zakelijke invalshoek kan de lezer evengoed grijpen.

Marijke kan teksten voor u schrijven, maar ook teksten redigeren. Ze weet hoe ze webteksten moet optimaliseren voor betere online vindbaarheid (SEO). Daarbij kent ze de ontwikkelingen op gebied van sociale media en die weet ze in te zetten voor een beter bereik onder de doelgroep. Let’s write!