bemiddeling & advies

Verbinden

Eén en één is niet altijd twee, maar vaak drie of soms zelfs vier. Oftewel, bestaande initiatieven kunnen elkaar versterken. Maar dan moeten zij wel van elkaars bestaan afweten. Brinkhof Bemiddeling & Advies brengt kansrijke ondernemers en bijzondere initiatieven met elkaar in contact om hen de kans te geven samen te groeien en te ontwikkelen.

Partijbegeleiding

Wanneer twee of meer partijen besluiten om daadwerkelijk met elkaar in zee te gaan, dan is het belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt. Brinkhof Bemiddeling & Advies ondersteunt partijen bij onderhandelingen en belangenbehartiging.

Mediation

Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar niet iedereen accepteert die van de ander. En niet iedereen heeft het talent om duidelijk te kunnen communiceren. Brinkhof Bemiddeling & Advies helpt niet alleen conflicten te voorkomen, maar ook bij het ontwikkelen van de juiste communicatievaardigheden en conflictbeheersing.

Talentontwikkeling

Iedereen heeft talenten, maar niet iedereen gebruikt deze optimaal. Brinkhof Bemiddeling & Advies leert mensen niet alleen kijken naar hun eigen kwaliteiten, maar deze ook op waarde te schatten en verder uit te bouwen.

"De juiste vragen halen het beste advies naar boven.
Uw persoonlijke advies."